30 mei 2024

Twee nieuwe games voor PlayStation VR

PlayStation viert feest! Er zijn al drie miljoen VR systemen verkocht, een geweldige mijlpaal voor de console. Om te vieren dat er zo veel virtual reality systemen zijn verkocht komt PlayStation met de launch dates van twee grote videospellen!

PlayStation verrijkt het gamen voor het platform door virtual reality een mogelijkheid te maken. Sluit je headset aan, installeer je PlayStation camera, zet het VR systeem op en verlies je in een wereld van 360 graden gamen. Door de 120 frames per seconden, een super realistische 3D omgeving vanwege een OLED-scherm van 5,7 inch waan je je in je favoriete games. Grote games zoals onder andere Until Dawn: Rush of Blood, Batman: Arkham VR en The Elder Scrolls V: Skyrim VR zijn beschikbaar op de PlayStation VR.

Creed: Rise to Glory

Altijd al willen boksen maar geen verwondingen willen oplopen? Creed: Rise to Glory is hét aankomende boks spel van de Playstation VR. De maker Survios werkt hard samen met PlayStation om een geweldig boks spel te creëren. Kruip in de huid van Adonis Creed en beleef zijn verhaal. Begin als amateur in louche clubs en werk je een slag in de rondte om de grootste, machtigste boxer aller tijden te worden. De game komt uit op 25 september 2018 en is nu al beschikbaar voor pre-order.

Evasion

Verzamel je PlayStation VR vrienden en bescherm de menselijke kolonie tegen het kwaad. Kies uit één van de vier unieke classes en voeg je bij een elite team om een held te worden. De game is een intense first-person shooter van de makers Archiact. Als sci-fi je gerne is kan je deze game niet laten schieten! Het spel zal 9 oktober uitgebracht worden maar ook deze game staat bij de pre-orders.

Welke game past bij jou? Laat het ons weten in de comments!  

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →