28 mei 2024

Gamescom 2018: Een hands-on met Jump Force

Bandai Namco heeft veel voor ons in petto de komende tijd. Eén van hun meest geanticipeerde titels is Jump Force. Deze cross-over 3D anime fighting game is een unieke take op een genre met veel competitie.

Allereerst kregen we een presentatie over de game. Jump Force is een anime vechtspel met een unieke grafische stijl voor dit specifieke genre, de game brengt allemaal verschillende anime samen onder één dak. In deze presentatie werden een aantal aspecten aangekondigd. Eén van die dingen is de mogelijkheid om jouw eigen personage te creëren. Met dit personage volg je een verhaal en kan je losse battles en online battles aangaan. In die gevechten kan je natuurlijk alsnog samenwerken met andere bekende personages in teams van drie. De game brengt bekende locaties van alle manga in combinatie met nieuwe, frisse en unieke locaties samen. De woordvoerder liet al weten dat dit een lastige was om licenties voor te krijgen, maar het is ze gelukt!

Je komt in een hub-city terecht, vergelijkbaar met het idee van Xenoverse (DBZ). In dit stadje kan je verhaallijnen volgen en natuurlijk ook local of online gevechten starten of joinen. Ook komen er een aantal nieuwe personages als Sanji (One Piece), Vegeta (DBZ), Blackbeard (One Piece), Rukia (Bleach), Gon (Hunter x Hunter) en ga zo maar door. Al deze personages hebben wij mogen spelen na de presentatie. Dat de game een grafisch hoogstandje was, dat wisten we wel, maar dat de game zo vloeiend, soepel en goed speelde, dat was onverwacht! De titel is action-packed, fast-paced, geweldig mooi en supervloeiend.
Jump Force Namco Gamescom
Ga jij Jump Force in 2019 halen? Tegen die tijd kan je onze review wel lezen over de game! Natuurlijk kan je voor vragen altijd bij ons terecht. Wij coveren alle games die wij spelen op Gamescom 2018, dus blijf scherp op die site letten!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →