14 april 2024

Prijsvraag: Win Slender Man koptelefoon en vrijkaartjes!

UPDATE: Winnaars:

  • Marlies Schoor
  • Tobias Van de Kaa
  • Marianne van der Meer

Slender Man was ooit de horror hit op de PC. Het verzamelen van een aantal tekeningen voordat Slender Man je vond was het doel en hoe meer tekeningen je had gevonden hoe moeilijker het werd. Slender Man heeft nu ook zijn eigen film en wij geven prijzen er voor weg!

In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat. Het doel van Slender Man, een dun griezelig uitziend figuur,  is het stalken, ontvoeren en traumatiseren van kinderen. Wanneer een van de meiden plotseling vermist wordt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel ZIJN nieuwste slachtoffer is.
Slender Man
Klinkt dit al als muziek in jouw oren en heb je de game nooit durven te spelen? Dan is dit misschien wel je kans om je angst te overwinnen. Geen zorgen, je hoeft de game niet te spelen om kans te maken op één van de drie mooie prijzen. Het volgende gaan wij weggeven:

  • Twee vrijkaarten voor de film Slender Man (3x)
  • Een Slender Man koptelefoon (3x)

Hoe doe je mee?

Wil jij graag kans maken op deze toffe koptelefoon en vrijkaartjes? Dit is hoe je mee kunt doen:

  • Like intheGame.nl op facebook.
  • Vertel ons in een bericht hier beneden wat jouw ervaring is met Slender Man tot nu toe.
  • Deel deze prijsvraag via facebook om je kans om te winnen te verhogen!

Slender Man draait nu al in de bioscoop. Je kunt mee doen met deze prijsvraag tot zaterdag 1 september 12:00. Vervolgens maken wij de winnaars in deze prijsvraag bekend. Kom die dag dus zeker even terug. Meer informatie over de film? Bezoek dan de officiële website: https://www.slendermanfilm.nl/. Aanschouw hier beneden alvast een trailer om in de stemming te komen!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →