Gamescom 2018: Hands-on met Transference

Transference is Ubisoft’s nieuwe VR game die wordt ontwikkeld in samenwerking met SpectreVision, Elijah Woods’ studio. Deze psychologische thriller doelt er op om de speler op het puntje van zijn stoel te houden gedurende de hele playthrough.

Tijdens Gamescom zijn wij aan de slag gegaan met een demo van de game. Dit is een andere demo dan de demo die wordt aangeboden in de Playstation Store voor de Playstation VR. In deze demo was het doel om een aantal puzzels op te lossen om een appartement te ontsnappen door gebruik te maken van verschillende perspectieven, een van de sleutel elementen uit de game.
Je kunt namelijk switchen tussen verschillende perspectieven in de game. Het lijkt hier op alsof je tussen verschillende dimensies speelt waardoor dezelfde ruimtes er iets anders uit komen te zien. De details zullen verschillend zijn en in een ander perspectief en heb je andere mogelijkheden om uit te voeren. De kunst is om de verschillende perspectieven te gebruiken om puzzels op te lossen.
Transference
De demo was vrij kort om een goed beeld te krijgen van wat de volledige game precies gaat bieden. Wat in ieder geval duidelijk is geworden is dat er genoeg om je heen te ontdekken valt en dit ook wordt aangemoedigd om meer mee te krijgen van het verhaal. Tijdens jouw avontuur in Transference is er een drukkende sfeer. Je bent niet alleen, dat mogen duidelijk zijn.
Transference geeft tot nu toe zeker een spannende indruk. Helaas was de demo heel erg kort waardoor het erg lastig is om in te schatten hoe de spanning zal aanhouden in de rest van de game. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten om daar achter te komen. 18 september verschijnt de game voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC. Oorspronkelijk is de game bedoeld om in VR te spelen, maar je kunt ‘m ook zonder VR headset spelen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation