Gamescom 2018: Hands-on Soul Calibur 6

Soul Calibur 6 komt op 19 oktober dit jaar uit. Op Gamescom gingen we aan de slag met de hands-on, die aan ons gepresenteerd werd door Bandai Namco. Naast de hands-on hebben we ook wat nieuwe informatie omtrent de single player mode van de game.

SoulCalibur
Tijdens de E3 werd de single story mode al onthuld. Chronicle of Soul vertelt het verhaal achter elke character in Soul Calibur 6. Van elke character wordt hun rol verteld in deze universum. Maar Bandai Namco houdt het daar niet bij. Er komt een tweede story mode bij: Libra of Soul. Libra of Soul wordt een verhaal omtrent je eigen gemaakte karakter. Voor deze story mode hebben ze de Character Creation uitgebreid.  Je kan kiezen uit zestien verschillende rassen en je kan elke vechtstijl uit de game kiezen.
Op de map kan je vrij reizen waarheen je wilt. Echter kost dit gold om je bestemmingen te bereiken. Gold verdien je door je gevechten te winnen en de extra voorwaarden van een gevecht te behalen. Naast het behalen van gold verdien je ook experience om je karakter te levelen. Tijdens het verhaal kom je voor de keuze te staan om de slechte kant of de goede kant op te gaan. Hierdoor ben je iniedegeval geneigd om het verhaal twee keer te spelen.

En uiteraard komt de online multiplayer mode weer terug. Ze hebben de online omgeving een flinke boost gegeven. Je kan lobbies maken waarin je kan chatten met elkaar. In dezelfde lobbies kan je vervolgens ook de gevechten spectaten terwijl je met de andere tegenstanders of vrienden aan het chatten bent.
Voor Soul Calibur 6 komt er ook een season pass beschikbaar. Met de season pass zal je alle content in de toekomst mee kunnen ontvangen. Bij aanschaf van de season pass krijg je gelijk een oude bekende karakter: Tira.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation