19 april 2024

Playerunknown's Battlegrounds Training Mode

playerunknown's battlegrounds

Komt het in-game oefenen bij jou ook nooit voor? Omdat je kort na je drop al wordt gesniped van drie kilometer afstand en jij nog bezig was je eerste blikje energydrank op te pakken. Of wil je leren rijden, coole salto’s maken met een motor en schieten vanuit je auto maar gooit een andere speler altijd roet in je eten? Dan is de Training Mode van Playerunknown’s Battlegrounds dé plek voor jou om te oefenen en te leren.

Playerunknown’s Battlegrounds brengt een twee bij twee kilometer map naar de speelopties. Je kan alleen spelen of samen met je vrienden. De map is gemaakt om alle aspecten van het spel onder de knie te krijgen. Als speler heb je wel eens moeite met sommige dingen van het spel terwijl je uitblinkt in anderen. Om juist de kleine kneepjes van de game te leren kan je dat nu op een handige manier trainen.
playerunknown's battlegrounds training mode
In de map passen vijf tot twintig spelers. Over de map spawnen alle soorten vervoersmiddelen die beschikbaar zijn in de game. Zo kan je leren rijden/varen, schieten terwijl je rijdt en kan je kijken hoe je je auto of motor het beste lanceert over de map.
Wil je beter leren schieten? Training Mode heeft een schietbaan met verschillende afstandstargets. Er is een 800 meter range, een 400 meter range en als je het snipen wilt oefenen zelfs een speciale 1000 meter range. Verder heeft de schietbaan staande mikpunten, bewegende en ook targets in huizen.
playerunknown's battlegrounds training mode
Verder kan je oefenen hoe je op een bepaald punt kunt landen met je parachute. Zodat je, bijvoorbeeld, net als bij de e-Sports eerst bij een auto kan landen en dan door kan scheuren naar een goede plek met uitrusting.
Tot slot zijn alle wapens, melee wapens, attachments, ammunitie, uitrusting en alles wat je naar een tegenstander kan gooien (granaten, etc.) beschikbaar. Zo kan je als nieuwe én ervaren speler kijken welk wapen het beste bij jou past. Ook of je sterk ben op short of long range en waar je jezelf kan bijschaven.
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →