Gran Turismo Sport komt met gratis update

Een grote, nieuwe update van Gran Turismo Sport. De patch brengt ons een nieuwe, prachtige baan om over te crossen, acht flitsende nieuwe auto’s, drie nieuwe GT League Event uitdagingen en een aantal andere kleine updates ter verbetering van de game.

Gran Turismo Sport is één van de grootste race spellen. GT Sport staat bekend om zijn echte auto’s. De auto’s van het circuit en de auto’s die je ziet in het dagelijks leven. Voor jou om mee te racen, te verbeteren en zo de beste racer te worden. Goede graphics zorgen voor een geweldige omgeving om door te racen, ook worden er nog regelmatig dus nieuwe maps vrijgegeven. Probeer de beste racer te worden en doe mee aan wedstrijden in je snelste auto.

Red Bull Ring

De nieuwe map bevindt zich in Oostenrijk, Styria. De Red Bull Ring is een racetrack wat gemaakt is voor snelheid. Race door de bergen en zorg dat je de hellingen meester wordt. Maak snelheid op de lange rechte stukken, maar pas op voor de scherpe bochten. De track is beschikbaar op twee manieren: de lange race én de korte race.
Gran Turismo Sport

De nieuwe wagens

Het wordt moeilijk kiezen tussen de acht nieuwe wagens die uitkomen met de nieuwe patch. Rij je in een klassieker waar oorspronkelijk mee geracet werd of kies je liever voor een moderne wagen? Kies bijvoorbeeld voor de Amuse S2000 GT1 Turbo, de Ford Mark IV Race Car ’67, de Abarth 500 ’09 of de Abarth 1500 Biposto Bertone B.A.T 1 ’52, de Shelby Cobra Daytona Coupé ’64, een Mini Cooper ‘S’ ’65, de Lancia DELTA HF Integrale Evoluzione ’91 of tot slot voor de Volkswagen 1200 ’66. De keuze is dus reuze.

GT league Events

Er zijn drie nieuwe uitdagingen toegevoegd. Deze uitdagingen zijn voor de nieuwe racers én voor de gevorderde Gran Turismo Sport spelers. Voor de beginners is er de ‘Beetle & Samba Bus Festa’. Ben je gevorderd, dan is er voor jou de ‘Group 3 Cup’. Ben je nou een professional dan kan je je uitleven bij de ‘Nostalgic 1979’.
Verder is er na de update een archief voor je vorige rankings. Ook kan je als speler nu het Zagato Museum ontdekken samen met Scapes Mode in Cuba. Tot slot is de Circuit Experience uitgebreid met het Saint-Croix circuit.

De update komt 29 augustus 2018 uit.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation