Modern Warfare 2 vanaf vandaag te spelen op Xbox One

Vandaag is Call of Duty: Modern Warfare 2 toegevoegd aan de lijst met Backwards Compatible titels voor Xbox One. Zo meldt Major Nelson op Twitter. Daarmee volgt het Modern Warfare en Modern Warfare 3 op, die al eerder dit jaar werden toegevoegd.

Oorspronkelijk kwam de game kwam uit op 10 november 2009 voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Modern Warfare 2 werd destijds alom geprezen in reviews. Hierbij kwamen het verhaal en multiplayer naar voren als veel genoemde pluspunten. In 2016 zagen we de release van een remaster van de eerste Modern Warfare. Deze werd als extra geleverd bij de Digital Deluxe en Legacy versies van Call of Duty: Infinite Warfare. Sindsdien is er al veel speculatie over een remaster van Modern Warfare 2. Voorlopig kunnen we in ieder geval aan de slag met de Xbox 360 versie op Xbox One.

De game is direct te downloaden naar je Xbox One, als je deze al digitaal bezit. Je kan hem ook downloaden en spelen met de fysieke versie, zolang de schijf aanwezig is in de console. Bovendien kunnen je savegames ook worden meegenomen. Als ze nog niet in de cloud zijn opgeslagen, dan zijn deze via je Xbox 360 eenvoudig naar de cloud te kopiëren. Ben je nog geen trotse eigenaar? Dan kan Modern Warfare 2 uiteraard in de Microsoft store gekocht worden. Normaal kost deze € 29,99, Gold members krijgen tijdelijk 25% korting en betalen € 22,49.
De lijst met titels die backwards compatible zijn groeit stevig door. Ook alle Xbox 360 games die naar Games with Gold komen, worden altijd direct beschikbaar voor Xbox One. Met de toevoeging van Modern Warfare 2 groeit de Backwards Compatibility lijst naar 505 Xbox 360 titels. Sinds eind vorig jaar worden er ook regelmatig titels van de originele Xbox toegevoegd. Helaas zitten hier vooralsnog nog geen Call of Duty titels bij.
Call of Duty: Modern Warfare 2 in de Microsoft Store

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation