Battlefield V beta eindigt op 12 september

De Battlefield V Open Beta zal volgende week van start gaan. Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat de Beta niet verschoven zou worden in verband met de vertraging van de volledige release naar 20 november.

Tot heden was er niet veel duidelijkheid omtrent de duur van de beta. Gelukkig is nu bekend geworden dat de beta zal duren tot 00:00 op 12 september. Indien je de game op de pre-order hebt staan zal je 48 uur eerder toegang krijgen tot de beta. De Open Beta zal voor iedereen op 6 september beginnen, 4 september voor pre-orders.
In de Beta kan je al twee maps spelen. Arctic Fjord, bekend van de alpha, Gamescom en E3 demo en Rotterdam. Conquest mode zal speelbaar zijn, maar ook een gedeelte van de nieuwe Grand Operations mode zal speelbaar zijn. De Battle Royale mode zal niet speelbaat zijn in de beta.
Indien je de beta gaat spelen op Playstation zal je in bezit moeten zijn van een Playstation Plus lidmaatschap. Waarschijnlijk zal hetzelfde gelden voor Xbox met een Gold lidmaatschap. Recentelijk gaan er geruchten de rondte dat DICE en EA de Royale mode free-ro-play zullen maken in Battlefield V en dat er een remaster van Bad Company 2 onderweg is combinatie met Battlefield V.
Of bovenstaande geruchten waar zijn valt nog te zien natuurlijk. Ga jij volgende week aan de slag met beta? 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation