Playerunknown's Battlegrounds event: Ghillie Crossing

Ben je goed in stealth games en win je zo vaak Chicken Dinner in Playerunknown’s Battlegrounds? Dit weekend is het Event ‘Ghillie Crossing’ terug! Een spannende game modus waar stiekem rondsluipen de sleutel tot succes is.
Playerunknown’s Battlegrounds is een Battle Royale spel. Rond de honderd spelers droppen in een map waar ze wapens, ammunitie, uitrusting en voertuigen moeten zoeken en andere spelers moeten omleggen, om zo als laatste speler over te blijven. De laatste speler mag zich de Winner van de Chicken Dinner noemen. Speel solo of nodig je vrienden uit en vecht tegen spelers van rond de wereld.
Bij de gamemode Ghillie Crossing drop je vanuit het vliegtuig in Erangel. Omdat stealth het thema van de modus is kan je in de wereld alleen melee wapens en kruisbogen vinden. Ook vind je sneller een Ghillie suit dan normaal zodat je één wordt met de natuur. Verder zijn er geen granaten en voertuigen, want dat zou het hele stealth idee verwerpen…
Playerunknown's Battlegrounds
Het spel is te spelen in TTP en FPP, maar wel in 4-man teams. Ook hebben de makers rekening gehouden met de blue zone en het missen van de voertuigen. De eerste cirkel landt altijd in het midden van de map. Het verkleinen van de cirkel is net als altijd, maar is de blue zone dodelijker dan anders. Zorg dus dat je op tijd binnen de cirkel bent!
Tot slot zijn er nog een paar andere spelregels. Het weer is altijd zonnig, dus geen last van regenruis! Ook zijn er geen red zones, je hoeft dus niet bang te zijn dat je platgebombardeerd wordt. Je kan nu de speler spectaten die je heeft omgelegd en friendly fire is disabled, mocht je teammate opeens achter je staat en je lichtelijk trigger gevoelig bent zit je veilig. Care packages zijn er ook niet in deze modus.
Weet jij al wie je meeneemt op dit avontuur, of durf je in een random team de strijd aan te gaan? Het event begint op 30 augustus 04:00 en zal eindigen op 3 september 2018 om 04:00.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation