27 februari 2024

Nieuwe Anthem trailer verschenen op PAX

Electronic Arts heeft afgelopen nacht een nieuwe trailer laten zien op PAX 2018! Deze trailer verteld meer over exploratie, de wereld en het verhaal. De game komt van BioWare en beloofd dus redelijk wat, wij zijn benieuwd!

”Our World, My Story”, is de naam van deze fantastische trailer. Waarschijnlijk heb jij hem hier boven al gespot en misschien zelfs bekeken! BioWare legt hierin de focus op een gevoel van dynamiek tussen de wereld en jouw persoonlijke verhaallijn(en). Dit is wat ze bij Mass Effect natuurlijk ook al jaren proberen te perfectioneren, helaas had Andromeda een ruwe start en een niet zo’n geweldige loopbaan.

“The world narrative advances for your whole team,” it continues. “You’ll get further into our world by taking on explosive missions offered by agents who need your help. These missions take you deep into the heart of anthem, while also developing the personal stories of each agent. Outside of the battles there’s freeplay, a chance for you to explore solo or with friends, uncover answers your questions about Anthem, and find powerful artifacts that could lead you to victory down the road … This is real-time storytelling, a reinvention of personal narrative in a multiplayer game.”

Afbeeldingsresultaat voor anthem game
Op 1 februari 2019, zal er een demo voor Anthem verschijnen, ook dit is tijdens de panel op PAX aangekondigd. Deze ‘VIP’ demo is beschikbaar voor iedereen met een lopend EA/Origin Access abonnement. Producent Mike Gamble liet weten dat deze demo geen test voor feedback is, maar een ‘slice’ van een complete game.
Wat vind jij tot nog toe van al het nieuws omtrent Anthem? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Blijf onze site checken voor nog veel meer PAX content!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →