The Forest vanaf november te spelen op PlayStation 4

The Forest, een huiveringwekkende game die je meesleept in de zoektocht naar je zoon. PlayStation 4 spelers kunnen zich binnenkort ook storten op de survival game want in november komt het spel uit!

Een vader-zoon vakantie, jullie zitten rustig in het vliegtuig tot er plots turbulentie ontstaat. Alles schudt, je zoon klampt zich angstig aan je vast tot je merkt dat het vliegtuig hoogte verliest. Het volgende dat je ziet is dat je op de grond ligt, je zoon wordt opgepakt door schaars bedekte mannen en meegenomen, jij blijft bewusteloos achter…
The Forest is een spel waar je moet overleven op een eiland, helaas niet zo onbewoond als in de liedjes. Bouw een plek waar jij je veilig voelt en ga op zoek naar je verloren zoon. Je zoektocht zal zwaar worden. Het weer, de omgeving én de originele bewoners van het eiland maken het je moeilijk. Sterker nog, de eilandbewoners zullen er alles aan doen jou om te leggen en te verorberen.
The Forest
Speel solo of met je vrienden in een spel dat je creativiteit voedt. Met ontzettend veel bouwopties maak jij een prachtig dorp (op land, water of hoog tussen de bomen) veilig voor jou en je vrienden. Wees vrij om het eiland te ontdekken en het verhaal voort te zetten rondom de vermissing van je kind. Kies voor een stiekeme aanpak of slacht alles af wat op je pad komt. Bijna alles is mogelijk in deze open world game.
Waan je in de grootste, ondergrondse tunnelstelsels en kom oog in oog met afgrijselijke monsters. Vind aanwijzingen van andere mensen die de vliegtuigramp hebben overleeft en mogelijke wapens. Het spel wat van origine een single player game was is nu te spelen met drie van je vrienden. Jullie zijn een team van vier vaders, op zoek naar jullie zoon. Weet jij al wie je zult toevoegen aan je nieuwe familie?
The Forest van Endnight Games komt zes november uit voor de PlayStation 4.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation