26 mei 2024

Battlefield V beta vandaag van start gegaan

Vanaf vandaag is de beta voor Battlefield V te spelen. De beta zal beschikbaar zijn tot en met 11 september.

De beta kan hier binnen gehaald worden:
Xbox One
PlayStation 4
Origin PC
In tegenstelling tot PC en PlayStation 4, is voor Xbox One een Xbox Live Gold abonnement nodig.
Tijdens de beta zijn de maps Arctic Fjord en Rotterdam te spelen. Op beide maps is 64 player Conquest beschikbaar. Op Arctic Fjord zijn ook de eerste twee dagen van de Grand Operation “Fall of Norway” te spelen. Ook kunnen gamers “Tides of War” al uitproberen. Hiervoor is zelfs de campagne “Shock Troops” enkel beschikbaar tijdens de beta. Door het spelen van deze Tides of War is een extra dogtag te verdienen.
Battlefield v open beta
Battlefield V zal uitkomen op 20 november en zal geoptimaliseerd zijn voor Xbox One X en PlayStation 4 Pro. Voor PC is er minimaal een i5 6600K of AMD FX6350 met 8GB geheugen nodig. Als videokaart dient je PC minimaal uitgerust te zijn met een Radeon HD7850 of nVidia GTX660.
Voor meer informatie kun je hier onze eerdere berichtgeving vinden.
Wie gaat er meedoen aan de open beta of wie heeft al aan de pre-order beta deelgenomen? Graag horen wat jullie van de game vinden.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →