20 mei 2024

Nieuwe Red Dead Redemption 2 teaser focust op 'Dutch'

Rockstar’s aankomende pareltje Red Dead Redemption 2 zal een mooi vervolg maken op het eerste deel. Rockstar Games poste een Wanted Poster van beruchte Dutch Van Der Linde. De poster legt ook uit waarom dat jij op zoek zou moeten zijn naar Dutch.

Dutch overviel een boot in Blackwater en is ervandoor gegaan met honderdvijftig ruggen. Hij wordt gezocht, of hij nu dood of levend afgeleverd zal worden, niet alleen voor deze overval, maar ook voor meerdere moorden. De poster geeft ons een beetje inside informatie over wie hij is als persoon, en wat zijn rol zal zijn in Red Dead Redemption 1 (sequel).

“A charismatic, manipulative individual believed to harbor subversive, anti-American ideals.” ”He’s in his mid-forties and has dark hair.”


Dutch was één van de centrale antagonisten in Red Dead Redemption 1. Dit terwijl zijn rol in deel twee groter zal zijn, gezien het een prequel is. Deze open world game zal de Rockstar en RDR1 fans weer van de stoel blazen met een grote open wereld, een aangrijpend verhaal en veel content. Althans, dat is wat Rockstar beloofd! Na een lange pauze van de studio om deze game te creëren zal dit ook zeer zeker na worden gestreefd en geleefd.
Red Dead Redemption 2 lanceert op 26 oktober voor op de Playstation 4 en Xbox One. Er zijn nog geruchten gaande dat de game ook een PC port zal krijgen, maar hier is verder nog niets over bekendgemaakt door Rockstar. Er kwam een tijdje terug nog een aantal minuutjes aan gameplay vrij, ook deze kan je bij ons kijken mocht je hem nog niet hebben gecheckt.
Ga jij Red Dead Redemption 2 spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →