Civilization 6 onderweg naar Nintendo Switch

2K Games brengt een van de bekendste RTS games naar de Nintendo Switch, natuurlijk hebben we het dan over Civilization 6.

Volledig up-to-date zal Civilization 6 verschijnen op de Nintendo Switch. Ook zal er nieuwe content bij komen die 4 nieuwe civilizations, leiders en scenario’s met zich meebrengen. Dit nieuwe content zijn: Vikings pack, Poland pack, Australia pack en de Persia and Macedon pack.

“Civilization VI for Nintendo Switch includes four playable scenarios, each with a different setting and style of gameplay inspired by history, Be part of the colonization of Australia in ‘Outback Tycoon,’ defend Poland from invaders in ‘Jadwiga’s Legacy’ choose a Viking leader to plunder Europe in ‘Vikings, Raiders, and Traders,’ or conquer the known world in the ‘Conquests of Alexander.”

Samen spelen is leuker

De Nintendo Switch editie van Civilization 6 zal tot 4 spelers ondersteunen in local multiplayer. Dit kan co-operatief of vijandig tegen elkaar, natuurlijk kunnen de spelers ook kiezen uit de nieuwe content. Over online multiplayer is nog niets bekend, mogelijk zal deze wel verschijnen maar niets is zeker.

Blijft Civilization 6 zijn goede scores behouden?

Toen het spel in 2016 uit kwam kreeg deze goede recensies. Desondanks het spel nogal wat bugs en problemen had, werd het spel goed ontvangen. Dit kwam voornamelijk omdat het spel een spectaculaire, strategische diepgang heeft. Zo heeft de game dan ook een vette 9.0 gescoord bij veel recensies.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation