26 mei 2024

Playerunknown's Battlegrounds update #21

Playerunknown’s Battlegrounds komt weer met een nieuwe patch update. We geven je even een korte samenvatting van alle grote updates en wat nieuwe dingen in de game. Want er zitten weer leuke dingen bij!

Een nieuw automatic rifle zal spawnen in alle maps van Playerunknown’s Battlegrounds (Erangel, Sanhok en Miramar). De MK47 Mutant is een pittig wapen dat twintig rondes standaard in zijn magazijn heeft zitten. Deze zijn te upgraden met de juiste attachments. Zoek naar 7.62mm kogels en kies voor de single shot of de 2-round burst modus.
Toch niet helemaal van de auto’s of motoren in Sanhok? Zoek niet verder, of juist wel, naar het leukste voertuig tot nu toe. De Tukshai is een langzaam maar komisch wagentje wat je van A naar B zal brengen. Niet zo snel als motoren en auto’s, maar hij is een stuk leuker om naar te kijken. Stap in samen met twee teamgenoten want hij biedt ruimte aan drie personen.
Ook kan je binnenkort spelen voor nieuwe rewards. PUBG komt met Survival Objects, objectives waar mee je XP kan verdienen en uiteindelijk een reward uit krijgt, wij zijn benieuwd!
Playerunknown’s Battlegrounds
Laser sight attachments zijn binnenkort ook te vinden in de game. Laser sight zal het schieten zonder te richten makkelijker maken. De attachment past op wapens waar een grip op past, de laser sight zal de grip vervangen.
Tot slot komt de Training Mode map ook uit bij deze patch. De kleine 2×2 map waar je alle aspecten van de game kan leren en uitproberen. Via de lobby kan je kiezen voor de map Training Mode. Als er vijf spelers in de rij staan wordt de game mode direct gestart. Mocht het zijn dat er nog geen vijf spelers zijn wacht het spel net zo lang tot er vijf of meer spelers zich aansluiten in de wachtrij. De modus duurt een half uur en heeft een spelerslimiet van twintig mensen. Dood kan je niet, je zal nooit onder de 1hp komen. Dus alle ruimte en veiligheid om te oefenen waar je beter in wilt worden!
Mocht je alle andere kleine updates rondom het uiterlijk van PUBG, bug fixes en dergelijke willen lezen, bezoek dan de site van Playerunknown’s Battlegrounds! De update is binnenkort speelbaar op PC.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →