Mega Man 11 demo is nu beschikbaar

De Mega Man 11 demo is uitgebracht op de Switch, PS4 en Xbox One. Dit werd vannacht aangekondigd op de Mega Man Twitter pagina. De Switch-versie was al vanaf gisteren te spelen en de PS4 en XBox One-versies zijn hier vandaag aan toegevoegd.

Het duurt nog iets minder dan een maand voordat Mega Man 11 gereleased gaat worden op de Switch, PS4, Xbox One en PC. Gamers die niet nog een maand kunnen wachten hebben geluk. Het is namelijk vanaf vandaag mogelijk om een demo van de game te spelen op de Switch, PS4 en Xbox One. De demo geeft spelers de optie om een boss fight uit te proberen. Naast de boss fight kun je ook het Double Gear systeem uitproberen.


Mega Man 11 wordt gereleased op 2 oktober op de Nintendo Switch, PS4, Xbox One en PC.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation