29 mei 2024

Limited Edition Pokémon Let's Go Switch aangekondigd

Vandaag kondigt Nintendo aan dat er een Limited Edition Nintendo Switch aankomt. Dit is de aller eerste Nintendo Switch bundel waar de Switch een thema heeft die is aangepast aan de game. De bundel verschijnt op 16 november.

De nieuwe Limited Edition Pokémon Let’s Go Eevee/Pikachu Nintendo Switch bundel zal geleverd worden met Let’s Go Eevee of Let’s Go Pikachu geïnstalleerd op het apparaat. Daarnaast zit er ook een PokéBall Plus in de bundel. Deze PokéBall bevat de Pokémon Mew. Deze is niet in-game verkrijgbaar, maar enkel verkrijgbaar door de PokéBall Plus of Pokémon Go.
De Switch in deze bundel bevat twee verschillende Joy-Cons. Een gele in de kleur van Pikachu, en een iets donkerdere tint geel, zoals Eevee. De Dock van de Switch bevat twee afbeeldingen van zowel Pikachu als Eevee en de achterkant van de Switch zelf bevat silhouetten van beide Pokémon en PokéBalls.

De volledige game is speelbaar door middel van de PokéBall Plus. Wij hebben dit al even mogen proberen tijdens Nintendo’s Post E3 event. Je kunt natuurlijk ook met je Joy-Con’s spelen. Indien je ook Pokémon Go speelt kan je het balletje ook mee nemen om deze in plaats van Pokémon Go Plus te gebruiken. Daarnaast kan je je Kanto Pokémon van Pokémon Go overzetten naar de Nintendo Switch game, maar niet andersom.
Pokémon Let’s Go is een origineel Pokémon verhaal gebaseerd op Pokémon Yellow. Alleen Kanto Pokémon (eerste generatie) zullen te vinden zijn in deze game, wel zullen er Mega Evolutions in zitten.
Pokémon Let’s Go Eevee en Let’s Go Pikachu verschijnen beide op 16 november. De bundel zal ook vanaf 16 november verkrijgbaar zijn. Ga jij de nieuwe bundel in huis halen?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →