27 mei 2024

Nintendo Switch Fortnite bundel aangekondigd

Een Super Smash Bros. bundel, een Pokémon Let’s Go bundel en nu een Fortnite bundel. Nintendo kondigt een gloednieuwe bundel aan voor de Fortnite liefhebbers. De bundel verschijnt al op 5 oktober met een aantal unieke content.

Iedereen is wel bekend met de razend populaire cartoony Battle Royale game bekend als Fortnite. Onlangs is de game ook verschenen voor de Nintendo Switch en speciaal voor de liefhebbers die de console nog niet in huis hebben gehaald, brengt Nintendo een nieuwe bundel uit! Fortnite is uiteraard een Free-To-Play game en zoals je al eerder hebt kunnen lezen zal je ook geen Nintendo Switch Online nodig hebben om de game te kunnen spelen. Toch komt de bundel met een aantal extra in-game goodies.
Ten eerste zullen spelers 1000 V Bucks cadeau krijgen bij deze bundel. Deze V Bucks kunnen spelers spenderen aan allerlei in-game cosmetische upgrades zoals skins en dansjes. Spelers kunnen er ook voor kiezen om de V Bucks de spenderen aan een Battle Pass. Deze Battle Pass geeft je tijdens het seizoen toegang tot verschillende uitdagingen die beloningen vrij spelen variërend van skins, emote’s, verschillende laadschermen en noem maar op.
Verder zullen spelers een Double Helix bundel vrij spelen met de Fortnite bundel. Deze bundel bestaat uit een unieke karakter outfit, een pickaxe, glider, en Back Bling. Je kunt in de afbeelding boven aan dit artikel zien hoe deze cosmetica er uit ziet.
Je kunt de game alleen spelen of met vrienden. Je kunt tot vier personen samen in één squad en zelfs samen spelen met mensen op Xbox One en PC en smartphone. Je kunt op de Nintendo Switch niet samen spelen met Playstation 4 spelers.
Heb jij nog geen Nintendo Switch in huis maar ben je wel een fanatieke Fortnite speler en wil jij geen moment zonder de game doorbrengen? Dan is deze bundel misschien wel de oplossing voor jou. Ga jij hem in huis halen?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →