25 februari 2024

De anime shows voor oktober 2018

September is bijna voorbij, dit betekend dat de herfst nabij ons is. Een heel nieuw seizoen vol met mogelijkheden. Dit geld ook voor het genre; anime. Bekijk hier de nieuwste series die in oktober zullen beginnen/ verschijnen.

Er zijn veel services die meedoen met ieder een eigen reeks aan series. Ook services zoals Netflix en Amazon Prime zien in hoe groot en populair het genre is. Steeds meer mensen kijken het en niemand die zich er nog voor schaamt, gelukkig maar! Ook komen er steeds meer films bovenop het aantal aan series. Dit zorgt voor een breder perspectief en een makkelijkere instap voor degene die nog niet bekend zijn met het genre.
Crunchyroll’s Goblin Slayer is er een die hoog geanticipeerd is door fans. Dit zeker als jij een fan bent van de Dark Souls titels. Deze serie gaat over een onervaren priesteres, die gered wordt door een held genaamd Goblin Slayer nadat haar groep volledig uitgemoord word. Deze priesteres gaat daarna met hun mee. Deze serie begint al op 6 oktober! Dit is één van de vele voorbeelden. Je kan hier beneden een volledige lijst bekijken en de trailer voor Goblin Slayer zullen we dan ook maar voor jullie posten!

De anime to watch voor oktober 2018:

Amazon

 • October 5
  • Boarding School Juliet
  • So Many Colors In The Future What A Wonderful World
 • October 11
  • Le Cirque de Karakuri

Crunchyroll

 • October 1
  • That Time I Go Reincarnated as a Slime
 • October 3
  • RErideD: Derrida, who leaps through time
 • October 4
  • Zombieland Saga
 • October 5
  • Jojo’s Bizarre Adventure Part 5: Golden Wind
 • October 6
  • Goblin Slayer
  • Radiant
  • Sword Art Online: Alicization
 • October 7
  • Ulysses: Jeanne d’Arc and the Alchemist Knight
 • October 8
  • Golden Kamuy (Season 2)
 • October 12
  • Senran Kagura Shinovi Master

Funimation

 • October 1
  • Space Battleship Tiramisu Zwei (Season 2)
  • That Time I Go Reincarnated as a Slime
 • October 6
  • Ace Attorney (Season 2)
  • SSSS Gridman
 • October 8
  • Golden Kamuy (Season 2)
 • October 9
  • Tokyo Ghoul:re (Season 2)

Netflix

 • October 17
  • Ingress the Animation

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →