29 mei 2024

Xbox Games with Gold voor oktober

Een nieuwe maand betekent nieuwe games voor de service Games with Gold. De games vallen te downloaden door de hele maand heen, iedere game met zijn eigen claim-window.

Met vier nieuwe titels staan er leuke games klaar voor de Xbox Live Gold leden in oktober. Eerlijk verdeeld tussen beide consoles zodat ieder wat leuks krijgt.
Twee Xbox One titels, Overcooked en Victor Vran zullen deze maand gratis worden. Overcooked is een co-op kook spelletje die je met vier spelers in totaal kan spelen. Bestellingen komen binnen en het voedsel moet gemaakt worden, aan jullie dus de taak om alles zo snel mogelijk weg te werken. Ieder level wordt moeilijker door een andere keuken layout, moeilijkere gerechten of simpelweg minder tijd. Victor Vren daarin tegen is een loot-based action-RPG die veel weg heeft van Diablo 3.
Games With Gold Xbox Microsoft
Aan de kant van Xbox 360 zijn er ook twee leuke games. Stuntman: Ignition plaatst jou in de schoenen van een stuntrijder op een filmset. Van goedkope budget films naar stunts die tevoorschijn komen in mega films, deze game zit vol met actie, avontuur en alles dat een motor heeft. De tweede game is ook een leuke titel, Hitman: Blood Agent wordt ook gratis deze maand. Stap in de schoenen van Agent 47 en voer liquidaties uit met een open einde op jouw manier. Iedere sluipmoord is weer een andere uitdaging vanwege zijn omgeving of de manier waarop je iemand het leven neemt.
Om de spellen te verkrijgen dient de speler een account te hebben met een geldig Xbox Live Gold lidmaatschap. Alle vier de games vallen te spelen op de Xbox One. Als je nu nog snel bent vallen de games van september ook nog gratis te downloaden. Deze zijn Prison Architect, Livelock en Sega Vintage Collection: Monster World.