20 april 2024

South Park op de Nintendo Switch!

Wie nog niet heeft genoten van de South Park game ‘The Stick of Truth’ op de PC, maar zat te wachten op de release op de Nintendo Switch, het is zo ver! De game is nu verkrijgbaar op de Switch.

Volg Kenny, Cartman, Kyle, Stan en alle andere vrienden uit het dropje South Park in de één van hun avonturen! South Park: The Stick of Truth neemt je mee op een magisch en spannend avontuur in een strijd tegen het kwaad! Kan jij, als nieuwe inwoner, de jongens helpen om de wereld niet te laten vergaan? In de game speel je mee in een helse live action role play, een episch spel waar je zeker hard om zal lachen.
South Park: The Stick of Truth
Is het spel het waard? Zeker, de humor, karakters en artwork van de serie zijn allemaal terug te vinden in het spel. Leer als “de nieuwe” de legendarische karakters kennen en rekruteer ze als je maatje om je te helpen in gevechten. Of fast travel met Timmy van de ene naar de andere kant van de stad. Het spel is verassend en heeft leuke plot-twists, het zal nooit saai worden. Waan je al scheten latend in vliegende schotels of het bos van Man Bear Pig.
Ubisoft laat ons weten dat South Park: The Stick of Truth nu verkrijgbaar is op de Nintendo Switch. Dus snel naar de store en spelen maar!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →