19 april 2024

Vampyr update nu beschikbaar, wat verandert er?

Er is een nieuwe update uitgegeven voor Vampyr die twee nieuwe moeilijkheid niveaus toevoegt.

DONTNOD Entertainment’s actie RPG Vampyr blijft voortdurende ondersteuning ontvangen, aangezien de update van de moeilijkheids niveaus vandaag op PlayStation 4, Xbox One en PC wordt uitgebracht. Er is nooit een betere tijd geweest voor spelers om hun tanden te laten zinken in de donkere straten van Londen.
Deze update bevat twee nieuwe moeilijkheids niveaus die meer replay waarde voor bestaande spelers toevoegt. En ook meer opties voor diegenen die dit donkere avontuur in Londen in het jaar 1918 nog niet hebben leren kennen.
Story Mode benadrukt minder het vechten. Hierdoor word er meer focus gelegd op het verhaal, zodat spelers kunnen genieten van de reis van Dr. Jonathan Reid met minder uitdagende gameplay. Aan de andere kant van de schaal maakt de Hard Mode het vechten veel moeilijker. Spelers zullen minder experience krijgen met het doden van vijanden. Hierdoor worden ze gedwongen nog meer te vertrouwen op het omarmen van burgers om aan macht te groeien. Bij het starten van een nieuw spel, krijgen spelers de optie om te kiezen uit deze twee nieuwe modi of een derde ‘Normal Mode’ als ze de originele Vampyr ervaring willen spelen.
In aanvulling op de nieuwe moeilijkheid niveaus, introduceert de update een groot aantal optimalisatie tweaks en -oplossingen. Nvidia Ansel word ook beschikbaar gesteld voor PC. Hierdoor kunnen spelers prachtige in-game screenshots maken, bekijken en delen in 3D op een mobiele telefoon, pc of VR headset.
Patch notes zoals vermeld:

New Features

  • Introduced New Difficulty Modes (Story Mode and Hard Mode)
  • Introduced Nvidia Ansel

Fixes

  • Fixed an issue where there was a wall missing collisions in Aloysius’ mansion
  • An issue where the key to Morgue was missing has been fixed (Mission 21)
  • Fixed an issue that would occur with two-handed weapon skills
  • Fixed an issue with Simplified Chinese achievements appearing in English
  • Various other fixes