26 mei 2024

Mythische Pokémon Meltan ontdekt in Pokémon Go

Pokémon Go spelers hebben de afgelopen dagen al even mogen ervaren hoe het is om een gloednieuwe ontdekking te doen. Er werd namelijk een vreemde Pokémon ontdekt door spelers en deze kon je vangen in het spel. Het gaat om een nieuwe mythische Pokémon genaamd Meltan.

Spelers die Meltan hebben gevangen afgelopen dagen werden verrast met een Ditto. De Pokémon zal in de toekomst echter als een volwaardige Pokémon worden toegevoegd in Pokémon Go, maar ook in Pokémon Let’s Go! Pokémon Go zal een belangrijke rol spelen bij het ontmoeten van Meltan in Pokémon Let’s Go Eevee en Let’s Go Pikachu, maar hoe dit precies in zijn werk zal gaan isnog niet bekend.
Meltan is een Steel-type Pokémon uit de categorie Hex Nut Pokémon. Meltan bestaat voornamelijk uit vloeibaar metaal en kan andere metalen absorberen om hier stroom mee op te wekken om vervolgens als energiebron te gebruiken. Hij kan hier ook mee aanvallen. De Pokémon is ongeveer 200 centimeter groot en weegt bijna 8 kilo. Bekijk hier beneden de eerste trailer waarin Meltan wordt geïntroduceerd door Professor Willow en Oak.
https://www.youtube.com/watch?v=I9CVaVjXat8&feature=youtu.be
Pokémon Go kan je nu gratis downloaden voor Android en iPhone. Pokémon Let’s Go zal op 16 november exclusief verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch. De games zullen op verschillende manieren met elkaar samen werken. Je kunt jouw Kanto Pokémon uit Go naar het Go Park sturen in Let’s Go op de Nintendo Switch om de Pokémon te gebruiken in Let’s Go Eevee en Let’s Go Pikachu. Je Pokémon zal vervolgens niet meer in je Pokémon box zitten op de smartphone game. Zorg voor dubbele Pokémon! Ga jij op 16 november aan de slag met deze nieuwe game?
Ben jij deze nieuwe Pokémon al tegen gekomen in Pokémon GO? Laat ons dan weten wat er door jouw hoofd heen ging toen je deze vreemde vertoning op de minimap zag!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →