30 mei 2024

Destiny 2: Forsaken heeft verstopte questline

Alle Guardians die Destiny 2: Forsaken spelen kennen al bijna alle nieuwe exotic weapons, toch zijn er een paar wapens die bekend zijn maar hun methode om te verkrijgen niet. Zo is er een questline boven water gehaald die een exotic weapon geeft.

De questline is bekend geworden via Reddit door user ADT7. Het gaat om de quest The Seething Heart die af en toe kan verschijnen tijdens het spelen van de nieuwe multiplayer mode Gambit. Deze questline is niet altijd te verkrijgen en heeft een beetje geluk nodig.
Om The Seething Heart quest the krijgen dient men een “Ascendant Primeval Servitor” te vermoorden, versla je deze zo snel mogelijk dan krijg je de quest. Vanuit dit punt dient de speler een aantal dingen te doen. Het zijn een aantal stappen waarbij sommige delen moeilijk kunnen zijn maar het is het zeker waard. Aan het einde van de questline krijg je de nieuwe exotic gun “Malfeasance”. Vele spelers en leden van de Destiny Community vergelijken deze gun met de “Thorn” uit Destiny 1.
Malfeasence Destiny 2 Forsaken Activision Bungie

Taken om te voldoen

Net zoals iedere questline in Destiny zijn er natuurlijk een paar stappen die gedaan moeten worden. Sommige kunnen lang duren en zorgen voor een beetje frustratie. Hieronder staat een lijst met alle stappen die voorkomen in de verstopte questline.

  1. Bezoek de Drifter in de Tower
  2. Versla 25 Taken bosses of mini-bosses in de Dreaming City
  3. Voltooi “The Corrupted”
  4. Lever Motes op in Gambit (Motes die blijven liggen worden van je punten afgetrokken met een vermenigvuldigingsfactor van 2)
  5. Betreed het vijandelijk slagveld in Gambit en versla 25 Guardians; ook te voldoen, versla 4 vijandelijk guardians tijdens 1 invasie OF een teammaat moet 4 vijandelijke guardians verslaan tijdens 1 invasie.

Aan het einde van deze stappen zal de speler de Malfeasance krijgen.