Yo-Kai Watch 3 gaat op de 3DS uitkomen in Europa

Nintendo heeft op Twitter het nieuws geplaatst dat Yo-Kai Watch 3 naar Europa en Noord-Amerika gaat komen. De game kwam in juli 2016 uit in Japan en zal nu meer dan 2 jaar later gereleased worden in Europa. De game zal deze winter uitgebracht worden in Europa voor de 3DS.

Yo-Kai Watch is een serie van games die tot nu toe altijd een eerdere release in Japan heeft gekend. Elke game verschijnt ongeveer 2 jaar eerder in Japan dan in de rest van de wereld. Hetzelfde geldt voor Yo-Kai Watch 3. De game werd in 2016 uitgebracht in Japan en gisteren hebben we eindelijk nieuws gekregen over de release in Europa. Het derde deel in de franchise zal namelijk deze winter gaan verschijnen op de 3DS. De game zal wel een aantal nieuwe functies bevatten, zoals nieuwe locales, characters en een nieuw battle system. De exacte releasedatum van de game is nog niet bekendgemaakt, maar we kunnen hem deze winter gaan verwachten.

Yo-Kai Watch 4

Het is dit jaar ook bekend geworden dat er een vierde deel gaat komen van Yo-Kai Watch. Yo-Kai Watch 4 zal waarschijnlijk dit jaar nog uitgebracht worden voor de Nintendo Switch in Japan. In Europa zullen we hoogstwaarschijnlijk weer 2 jaar moeten wachten totdat het vierde deel ook hier zal verschijnen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation