19 april 2024

Extra XP op Friday the 13th de game!

In oktober kunnen we niet genoeg hebben van horror. Friday the 13th: The Game speelt hier natuurlijk op in! Deze week kan je extra XP en CP grinden terwijl je nekharen overeind zullen staan!

Kruip in de huid van Jason en slacht alle kampbegeleiders uit in deze bloedstollende, online horror game. Kies uit de Jasons uit de verschillende Friday the 13th films, ieder met zijn eigen eigenschappen en probeer alle kampbegeleiders op creatieve manieren van het leven te beroven voor ze weten te ontsnappen. Of probeer te overleven en ontsnap uit Camp Crystal Lake. Kies uit verschillende kampbegeleiders, ook ieder met zijn eigen skills. Repareer boten, telefoons en auto’s en zorg dat je uit de handen van Jason blijft.
Friday the 13th
Fans van de Friday the 13th franchise zullen blij zijn met dit spel. Het sluit ontzettend goed aan bij de films, van het uiterlijk van Jason tot de nabootsing van de mappen. Dit allemaal dankzij de samenwerking met de bedenker en maker van de film Sean Cunningham, Tom Savini de director, Harry Manfredini de componist en Kane Hodder de acteur van Jason uit de films.
Om te vieren dat het oktober is kan je als speler nu 130% van je XP en CP verdienen in de games. Dit kan als Jason of als kampbegeleider. Wat nog feestelijker is, is dat Friday the 13th: the Game nu óók gratis is in de PlayStation Store als gratis PS Plus game van de maand oktober 2018! De XP actie loopt van drie oktober tot negen oktober 2018.
Friday the 13th
Een spel dat wegens vele tegenslagen, rechtszaken en copyright claims helaas heeft moeten stoppen met het uitbrengen van nieuwe content. Maar wat een ontzettend toegewijd team heeft, dit maakt dat ze toch blijven werken aan patch notes en verbeteringen, waardoor het spel speelbaar en goed blijft!  Wil je ’s nachts bang zijn om alleen thuis te zitten, dan moet je zeker zorgen dat je dit spel in je bezit krijgt…

 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →