Nieuwe Harry Potter game uitgelekt?

Op internet is een video opgedoken waarin duidelijke gameplay beelden te zien zijn van en zekere Harry Potter game. De game ziet er op eerste oog erg high budget uit, waaruit geruchten ontstaan dat een studio werkt aan een AAA Harry Potter titel.

Harry Potter krijgt de laatste tijd weer de nodige aandacht. Uiteraard verschijnt eind dit jaar de nieuwe Fantastic Beasts film in de bioscoop. Deze films spelen zich af in hetzelfde universum als Harry Potter. Daarnaast weten we dat Niantic, de makers van Pokémon Go aan het werk zijn om een Harry Potter AR game voor de smartphone klaar te stomen.
https://youtu.be/2-HER1xKQl4
Bovenstaande video toonde hoe de game er uit zou zien en een aantal stukjes gameplay en waar deze uit zou bestaan. Helaas is de video niet meer beschikbaar, maar de lek zou misschien wel kunnen leiden tot een aankondiging.

Onderstaande informatie werd onder de video bijgevoegd

Set in the 19th Century (1800’s) Wizarding World, this 3rd person open-world action RPG game centers around your character with unique abilities who has eared a late acceptance to Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.
You are a newly arrived 5th year student to Hogwarts that demonstrates a latent gift for magic with a unique ability to track and identify remnants of a pottant ancient power. Upon arrival, strange events begin to materialize In the Forbidden Forrest and trouble begins o brew within the castle walls. Together with Professor Elezar Fig, you embark on a journey through both familiar and never before seen locations to bring to light the truth behind these mysterious occurrences.
On your quest you will craft potions, master new spells, and discover fantastical beasts. You will battle Dark Wizards, Goblins, and other supernatural enemies and uncover the truth about your destiny – the Fate of the Wizarding World lies in your hands.
FEATURES

  • Journey to Hogwarts to become one of 8 different Wizard types

  • Experience Hogwarts, make new friends, uncover new secrets, and change the fate of the Wizarding

  • world.Experience a new magic system that creates countless possibilities to master magic.

  • Freely explore the Wizarding World for the first time., Choose your house and friends at Hogwarts, and decide to pursue a path of good or evil.

  • Create your own witch or wizard, and experience a all new story separate from the books or films

Zie jij graag een AAA Harry Potter game verschijnen? Laat ons dan weten in de reacties wat voor soort game het zou moeten zijn volgens jou! Een avontuur game, RPG, of iets anders?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation