30 mei 2024

Luigi's Mansion 3DS krijgt nieuwe trailer

Ontwikkelaar Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin Luigi’s Mansion centraal staat op de 3DS.

Het gaat om de eerste Luigi’s Mansion-game, die oorspronkelijk op de GameCube verscheen. Hierin erft Luigi, de broer van Mario, een groot landhuis dat overloopt van de spoken. Met een speciale stofzuiger gaat Luigi er op uit om de spoken te vangen.
De game komt op 19 oktober op 3DS uit. Hoewel het gaat om de game die al op GameCube verscheen, bevat deze versie een co-op modus voor twee spelers en de mogelijkheid om eindbazen opnieuw te verslaan.
De game zal op 19 Oktober beschikbaar zijn. Wat onderscheid deze versie nou precies van zijn GameCube voorganger? Nou er is dus een co-op modus waar je met twee spelers alle levels opnieuw kunt spelen.
Bekijk de trailer alvast hieronder.