Capcom gaat een Mega Man Hollywood-film uitbrengen

Capcom heeft in een press release bekendgemaakt dat ze bezig zijn met een Mega Man Hollywood-film. De film gaat gemaakt worden in samenwerking met 20th Century Fox. De titel van de film is op het moment Mega Man en het is nog onbekend waneer de film uitkomt.

Het is 2 dagen geleden dat Mega Man 11 gereleased is op de PS4, Nintendo Switch, Xbox One en de PC en we krijgen opnieuw nieuws over de franchise. Capcom heeft namelijk bekendgemaakt dat ze werken aan een Hollywood-film in de franchise. De film zal gemaakt worden in samenwerking met 20th Century Fox. De schrijvers en regisseurs zijn Henry Joost en Ariel Schulman, het duo bekend van Paranormal Activity en Catfish. De film wordt geproduceerd door Chernin Entertainment, bekend van The Planet of the Apes. Het is op het moment nog onbekend wanneer de film uitgebracht zal worden en wat de uiteindelijke titel gaat zijn.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation