Unboxing: Loot Crate – Invaders

Vandaag unboxen we de Loot Crate van september 2018 met thema Invaders. De franchises van deze crate zijn Alien, Predator, The X-Files en Venom.

We zien bij het openen van de crate als eerste een beeldje van Alien en het T-shirt.
Loot Crate
Het Alien beeldje is een Alien Next Door Artist Series Figure. Het boek Alien Next door van Joey Spiotto (aka JO3BOT) werd gebruikt als inspiratie. Het beeldje is gelicenseerd door Fox en gemaakt door Loot Crate.
Loot Crate
Loot Crate
We gaan verder met het t-shirt. Een te gek t-shirt van Venom. Ik moet bij dit shirt terugdenken aan tekenfilms van Spider-Man vroeger. Gelicenseerd door Marvel en gemaakt door Loot Crate.
Loot Crate
We zagen eerder op de foto al een item met camo print. Dit blijkt een bandana te zijn van Predator. Op de bandana zie je de predator die opgaat in de camo print. Zet hem op en “get to the choppah”. Ook dit item is gelicenseerd door fox en gemaakt door Loot Crate
Loot Crate
Onder deze bandana zat nog een klein The X-Files Hardcover Journal. Komt neer op een klein notitieblokje met de iconische poster van Fox Mulder’s kantoor. Gelicenseerd door Fox en gemaakt door A Crowded Coop.
Loot Crate
Tenslotte krijg je in elke crate ook nog een pin. Deze maand wel een hele mooie van een Facehugger. Aan de pin is ook altijd een comic gekoppeld. Deze maand is dat de comic Predator Hunters.
Loot Crate
Ik vind het een mooie crate deze maand. Behalve het X-files notitieboekje zijn ook nog alle items Loot Crate Exclusives.
Komende maand is het thema van de Loot Crate: Cursed. De franchises in deze crate zijn: Evil Dead 2, Gremlins, Attack on Titan en American Horror Story. Wil je zelf een crate ontvangen, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.
Dit was dan mijn eerste unboxing artikel. Hebben jullie nog op of aanmerkingen dan hoor ik dat graag.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation