Brooklyn Nine Nine actrice verlaat cast, voor nu…

Brooklyn Nine Nine is één van die series waarin de kijkers daadwerkelijk gehecht raken aan de excentrieke personages. Eén van die cast members gaat helaas de show verlaten, voor hoe lang is nog niet zeker.

Chelsea Peretti, oftewel Gina, zal seizoen 6 helaas geen volledig seizoen meer meespelen en weet niet wanneer ze weer zal wederkeren. Brooklyn Nine Nine werd eerder dit jaar afgeblazen, waarna NBC een aantal dagen daarna aankondigde de serie over te hebben genomen. Dit betekende een nieuwe start voor deze geniaal grappige tv-serie. Helaas krijgt de serie nu alsnog een kleine tegenslag. Hier beneden Gina haar statement naar de fans.

B99 fans. Hiiiiiiiiiiii. Chelsea Peretti, here. I won’t be doing a full season of Brooklyn Nine Nine in Season 6. But that doesn’t mean I won’t ever be back, winky face emoji, heart emoji. I want to thank you for the hours you spent watching Gina be Gina:

— Chelsea Peretti (@chelseaperetti) October 3, 2018

Dan Goor, de Co-creator van B99 had ook iets te zeggen over de departure van Chelsea. Ook werd gezegd dat de show wel nog een verhaallijn speciaal voor haar zal brengen naar de fans. Dit om uit te leggen waarom ze vertrekt, in de show-verhaallijn dan. Gina is misschien niet iedereen haar favoriet, maar ze zal meer dan gemist worden.

Here’s my statement about the incredibly amazing @chelseaperettipic.twitter.com/OZAuEU7DSc

— Dan Goor (@djgoor) October 3, 2018

Brooklyn Nine Nine Gina
Brooklyn Nine Nine is een politieserie die in 2013 begon met onder andere Terry Crews en Andy Samberg. De serie is te kijken op NBC en er staan vier seizoenen op Netflix. Als je de serie nog niet gekeken hebt, dan is nu je kans! Heb je hem wel gezien? Laat ons dan even weten wat jij ervan vind!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation