7 december 2023

Nieuwe trailer voor Daredevil seizoen 3 verschenen

Daredevil seizoen 3 zal deze maand nog verschijnen. De hype is groot en Marvel vond het daarom een strak idee om wederom een nieuwe schurk te introduceren.

Agent Poindexter zal, net als Wilson Fisk (Kingpin), een hoop heisa gaan veroorzaken voor Matt. Poindexter, lang voor ‘Dex’, is een bekende schurk in het Marvel universum. Het was voor de cast van Daredevil moeilijk gezien de hogere piefen ervoor zorgde dat de crew niks mocht zeggen over grote onthullingen. Seizoen 3 zal een origine verhaal vertellen over Dex.

“To tell the story of how Benjamin Poindexter will ultimately become Bullseye!”

marvel's daredevil season 3
Showrunner Erik Oleson verteld dat het de intentie is om te vertellen hoe een ‘normaal’ persoon kan veranderen in één van de meest iconische personages die de show zal hebben. Fisk is degene de Bullseye zal exploiteren en de slechtheid in hem naar buiten wilt halen.
Hoe zal dit gaan uitpakken voor Matt? Ben jij blij met het schurkenrooster voor dit seizoen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! In ander nieuws; Onze collega’s zijn dit weekend op RuneFest geweest, lees hier hun ervaring.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →