Nieuwe trailer voor Daredevil seizoen 3 verschenen

Daredevil seizoen 3 zal deze maand nog verschijnen. De hype is groot en Marvel vond het daarom een strak idee om wederom een nieuwe schurk te introduceren.

Agent Poindexter zal, net als Wilson Fisk (Kingpin), een hoop heisa gaan veroorzaken voor Matt. Poindexter, lang voor ‘Dex’, is een bekende schurk in het Marvel universum. Het was voor de cast van Daredevil moeilijk gezien de hogere piefen ervoor zorgde dat de crew niks mocht zeggen over grote onthullingen. Seizoen 3 zal een origine verhaal vertellen over Dex.

“To tell the story of how Benjamin Poindexter will ultimately become Bullseye!”

marvel's daredevil season 3
Showrunner Erik Oleson verteld dat het de intentie is om te vertellen hoe een ‘normaal’ persoon kan veranderen in één van de meest iconische personages die de show zal hebben. Fisk is degene de Bullseye zal exploiteren en de slechtheid in hem naar buiten wilt halen.
Hoe zal dit gaan uitpakken voor Matt? Ben jij blij met het schurkenrooster voor dit seizoen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! In ander nieuws; Onze collega’s zijn dit weekend op RuneFest geweest, lees hier hun ervaring.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation