Prifddinas ook onderweg naar Old School Runescape

Afgelopen weekend heeft Jagex haar jaarlijkse Runefest evenement gehouden net buiten Londen, in Farnborough. Wij waren van de partij en tijdens dit evenement heeft de studio een aantal nieuwe content gepresenteerd voor zowel Runescape als Old School Runescape.

Eerder kon je al lezen dat er een potentieel nieuwe skill in de pijpleiding staat voor de Old School versie. Een volgende toevoeging aan de snel uitbreidende Old School Runescape is de Elven stad genaamd Prifddinas. Deze stad kan je al vinden in Runescape (3), maar in Old School is deze nog steeds niet toegankelijk. De Old School versie van Prifddinas zal daarnaast volledig verschillen van de Runescape (3) variant.
Prifddinas
De Elven clans uit de Runescape lore zullen net als in Runescape van de partij zijn in Old School Prifddinas, maar hun functie en gebonden skills kunnen verschillen. De stad zal een beloning zijn voor het voltooien van de langs lopende questline in Old School Runescape. “Song of the Elves” zal het einde vormen van de Elven questline.

The Gauntlet

Prifddinas zal in Old School Runescape een aantal mooie nieuwe content met zich mee brengen. Jagex heeft al een aantal plannen geschetst, maar wilt deze, net als alle andere content, eerst pollen met de community. In ieder geval is het de bedoeling dat er een nieuw soort PvM wordt toegevoegd met de naam “The Gauntlet”. In deze mode zal je het zonder je eigen gear opnemen tegen kristallen versies van bestaande bazen. Je zult in The Gauntlet wapens en armour krijgen die je kunt gebruiken. Ga goed om met je voorraad, want als je er te snel doorheen brand zal je het niet overleven tegen de eindbaas.

Skilling Boss

Wintertodt kennen we ondertussen wel, de eerste Old School Runescape skilling boss. In Prifddinas zal de volgende skilling boss aanwezig zijn. Deze zal meer gefocust zijn op item belonigen, in plaats van XP beloningen. De baas zal daarnaast direct damage uitdelen aan de spelers in plaats van de AoE damage die je mag verwachten in Wintertodt.

Beloningen

Een berg aan content is niet de enige beloning die Song of the Elves en Prifddinas met zich meebrengen. Crystal equipment was al een ding in Old School, maar wat er ontbreekt er nog? Juist, Crystal Armour. Dit zal een mogelijk beloning kunnen zijn voor bovengenoemde activiteiten. Het blijft echter ten allen tijden onder voorbehoud aangezien Jagex bijna alle content voor Old School eerst voor stelt in de in-game polls. 75% van de stemmen moeten ‘Yes’ zijn wil de content zijn weg in het spel maken.
CrystalArmour

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation