15 april 2024

Eerste DLC van Shadow of the Tomb Raider komt uit!

Shadow of the Tomb Raider fans opgelet! De eerste DLC komt in November naar de Xbox One, PlayStation 4 én de PC. En niemand hoeft te wachten, de launch is worldwide en op alle platformen op dezelfde dag uit.

Veertien september 2018 kwam Shadow of the Tomb Raider uit en konden fans zich na tijden weer verliezen in avontuurlijke belevenissen samen met Lara Croft. Als derde deel van een trilogie aan games is de game een absolute must voor fans. In het warme Mexico is het aan Lara om een aantal zware jongens van de Trinity organisatie in de gaten te houden. Dan komt ze er achter dat er een tombe is, verscholen in de Mexicaanse jungle. En zeg je tombe; dan zegt Lara raiden, dus is het aan jullie om de schatten te ontdekken.
Shadow of the Tomb Raider
‘The Forge’ komt binnenkort uit als eerste DLC verhaal van de zeven uitbreidingen die nog zullen volgen. Lara Croft ontdekt een forge, een smederij, van de oude goden. Hier schuilt een groot geheim van Kuwaq Yaku. Een makkelij klusje is het zeker niet, omringd door lava en vuur ontdek je een eeuwenoude historie van een vriend en meer geheimen, verborgen in het hete vuur.
Shadow of the Tomb Raider
The Forge DLC komt met een gloednieuwe tombe om te onderzoeken. Speel alleen of co-op met vrienden om het gevaar samen te trotseren. Ook kan je nieuwe wapens verkrijgen en nieuwe skins voor Lara. Ook komt de uitbreiding met een nieuwe side missie.
Shadow of the Tomb Raider – The Forge komt uit op dertien november 2018. Voor Season Pass houders zal de DLC gratis zijn. Mocht je de Season Pass niet hebben is de uitbreiding los te kopen in de stores of op steam.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →