29 mei 2024

Word beroemd met De Sims 4!

De Sims 4 komt binnenkort met een nieuw uitbreidingspakket. Eentje die onze grootste wens in vervulling laat gaan. Jij kan beroemd worden! Nou, je Sim… maar dat ben jij ook een beetje.

Een game waar jij het leven bepaalt van je Sims. De Sims 4 laat je een huishouden creëren waar jij alle touwtjes in handen hebt. Kies een baan, de dromen, partner en levensloop voor je familie. Leef het leven van baby tot bejaard persoon en maak grote beslissingen in het leven van je Sim. Bouw een huis, winkel, woon in een appartement en ga op onderzoek uit in de ruimte, de sky is de limit. Maar pas wel op voor vallende meteoren.
De expansion pack ‘De Sims 4 Word Beroemd’ laat je dromen uit komen. Je kan ontzettend beroemd worden! Werk je weg omhoog in de acteer wereld. Neem een aantal lessen, ga op auditie en heb de kans om in een grote film productie te komen. Instant fame is dan gegarandeerd. Of breek door als zanger of zangeres. Gebruik je talent, of oefen veel en gebruik wat autotune, en hoor je eigen nummers op de radio!
De Sims 4
Met de nieuwe map ‘Del Sol Valley’ kan je Sim als echte bekende Simmer wonen. Woon in het deel met de betaalbare huizen als je nog geen vette bankrekening hebt. Maar, hoe meer geld er binnenstroomt, hoe groter jij kunt wonen! Want de upper-class Sims wonen toch echt boven op de heuvel. Aanschouw prachtige villa’s met zwembaden en luxe oprijlanen. Ooit, heel misschien, kan jij daar ook wonen? En nee, Motherlode is valsspelen..!
Op 16 november 2018 komt het uitbreidingspakket uit op PC en Mac. ‘De Sims 4 Word Beroemd’ is nu ook op voor pre-order. Wanneer het uitkomt voor de PlayStation 4 of Xbox One laat Electronic Arts niet weten. Kan jouw Sim de sociale druk aan om een bekendheid te worden?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →