30 mei 2024

De Red Dead Redemption 2 Launch Trailer

Rockstar Games heeft op YouTube de launch trailer geplaatst van Red Dead Redemption 2. De game zal over iets meer dan een week uitgebracht worden. Alle spelers die de game gepreordered hebben, kunnen vanaf morgen beginnen aan de preload.

Op 26 oktober zal een van de meest besproken titels van dit jaar uitgebracht worden, Red Dead Redemption 2. In de afgelopen maanden heeft Rockstar Games meerdere trailers uitgebracht en steeds meer informatie vrijgegeven over de game. De laatste stap van de pre-release tijd is vandaag gezet. Rockstar Games heeft namelijk de launch trailer van Red Dead Redemption 2 op YouTube geplaatst. In de trailer zien we enkele fragmenten van de wereld van de game. En er is meer nieuws. Spelers die de game gepreordered hebben, kunnen vanaf morgen beginnen aan de preload. Als je de game preload kun je hem meteen spelen op de dag van release.
Red Dead Redemption 2 zal gereleased worden op 26 oktober op de PS4 en Xbox One.