19 april 2024

Pokémon Let's Go Pikachu & Eevee Master Trainer Trailer

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Pokémon Let’s Go Pikachu! en Eevee!. De trailer zal zich focussen op de nieuwe Master Trainer functie.

Zodra een trainer het verhaal van Pokémon Let’s Go Pikachu! en Eevee! heeft voltooid kunnen trainers verder op zoek naar eeuwige roem en uitdaging met de Master Trainers. In totaal zijn er 151 Master Trainers te vinden, één voor elke Pokémon. Deze trainers zijn over het hele gebied in de game verspreid. Met het verslaan van een Master Trainer claimt de speler de titel ‘Master’ voor de specifieke soorten Pokémon die de speler verslagen heeft. Dit is de eerste weergave van postgame content. Hopelijk zal er nog meer nieuws komen in de toekomst.
De gevechten tussen de Master Trainer en speler worden uitgevoerd met dezelfde enkele Pokémon zonder het gebruiken van items. De Pokémon van de Master Trainers gebruiken onverwachte vaardigheden die het de speler lastig kan maken om te verslaan.
Bekijk hieronder de Master Trainer-trailer van de Pokémon Let’s Go-games.