26 mei 2024

Black Ops 4 brengt Black Market terug

Black Ops 4 is met open armen ontvangen, zo zit de game vol met de “goede” aspecten van de afgelopen Black Ops games. Zo keert de Black Market uit Black Ops 3 ook terug, een shop waarin je allemaal cosmetische items kan verkrijgen.

Terugkerend is de Black Market uit Black Ops 3. Een shop waarin spelers met cryptokeys kratten kunnen openen om cosmetische items te krijgen. Deze valuta valt te verdienen in-game door middel van het voltooien van challenges of door simpelweg te levelen. Nu zit de Black Market al bordevol met items die uniek zijn, toch komen er nieuwe items naar deze winkel.
Halloween komt eraan en alle nieuwe items die worden toegevoegd zijn natuurlijk in het thema van deze feestdag. De items zijn echter tijdelijk verkrijgbaar en zullen na Halloween weer achter slot en grendel gaan tot volgend jaar. Halloween is het begin van de tijdelijke items die in Black Ops 4 zullen verschijnen. Sommige feestdagen zullen dan ook hun eigen event of items krijgen, vergelijkbaar met Overwatch.
Tegelijkertijd is Treyarch aan Black Ops 4 bezig om het spel te optimalizeren. Zo kijken zij naar stabiliteitsproblemen en het voorkomen van crashes. De meest recentelijke patch die is uitgerold had betrekking op Multiplayer en Zombies. Voor de komende weken heeft Treyarch hun handen vol aan het optimalizeren van de game, zo zal er in de komende weken voornamelijk gewerkt worden aan de netwerk prestaties.