29 mei 2024

Fortnite Halloween evenement gaat "Fortnitemares" heten

Epic Games is begonnen met het teasen van een Halloween evenement. Dit evenement zal morgen, op de vierentwintigste, starten. Deze zal duren tot 26 november.

Het evenement beloofd ‘spooky’ beloningen te geven aan alle spelers die de speciale Fortnitemares uitdagingen voltooien, of hier in ieder geval aan meedoen. Dit is natuurlijk een mooie combinatie met het thema van seizoen zes; Darkness has Risen. Eén van deze beloningen kan de skin zijn die Epic Games via Twitter aan het teasen is naar de fans/ spelers.
Deze zelfde ‘aankondiging’ gaf ook mee dat de Save the World mode die eigenlijk free to play zal worden, toch een betaalde versie zal blijven. Dit betekend dat alle beloningen die jij krijgt tijdens de Fortnitemare, je alleen krijgt als je founder bent. Dit gaat over de Save the World skins. Wat de Battle Royale beloningen gaan worden is nog niet bekend. Dit hele seizoen is vrij creepy, met de Halloween skins en beloningen zal dit thema nog beter aangevuld worden, zonder dat het raar is om deze skins na het evenement te dragen.


Kijken jullie al uit naar dit evenement? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →