Fortnite Halloween evenement gaat "Fortnitemares" heten

Epic Games is begonnen met het teasen van een Halloween evenement. Dit evenement zal morgen, op de vierentwintigste, starten. Deze zal duren tot 26 november.

Het evenement beloofd ‘spooky’ beloningen te geven aan alle spelers die de speciale Fortnitemares uitdagingen voltooien, of hier in ieder geval aan meedoen. Dit is natuurlijk een mooie combinatie met het thema van seizoen zes; Darkness has Risen. Eén van deze beloningen kan de skin zijn die Epic Games via Twitter aan het teasen is naar de fans/ spelers.
Deze zelfde ‘aankondiging’ gaf ook mee dat de Save the World mode die eigenlijk free to play zal worden, toch een betaalde versie zal blijven. Dit betekend dat alle beloningen die jij krijgt tijdens de Fortnitemare, je alleen krijgt als je founder bent. Dit gaat over de Save the World skins. Wat de Battle Royale beloningen gaan worden is nog niet bekend. Dit hele seizoen is vrij creepy, met de Halloween skins en beloningen zal dit thema nog beter aangevuld worden, zonder dat het raar is om deze skins na het evenement te dragen.


Kijken jullie al uit naar dit evenement? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation