30 november 2023

De tofste releases voor deze week (22-26 oktober)

Er komen een aantal toffe games uit in deze oktoberse week. Welke games zijn het waard, welke games heb jij misschien over het hoofd gezien? Check het hier!

We beginnen de week met een aantal toffe DLC en games die morgen op de drieëntwintigste van oktober zullen verschijnen. Allereerst zal de Industries expansie voor Cities: Skylines verschijnen, Deze PC game is ver van dood en trekt nog meer spelers aan door het implementeren van nieuwe digitale content. Later deze dag zal de allereerste DLC voor Spider-Man verschijnen; The Heist zal vooral gecentreerd zijn rondom Black Cat, hier werd eerder in de game al flink naar gehint.
Verder zal de officiële launch voor Gwent: The Witcher Card Game beginnen. Ook kunnen Xbox One spelers genieten van de beta voor Fallout 76, deze test zal aan het einde van de maand beginnen voor PC en PS4 gamers. Just Dance 2019 zal het danshartje van een menig mens warm maken en is tevens de laatste grote release voor die dag.
 
Op de vierentwintigste zal Lethal League Blaze verschijnen verschijnen voor op de PC. Deze 2D fighting game zal voor fans een leuke toevoeging aan hun bibliotheek zijn. Voor liefhebbers van Stardew Valley komt er op deze dag een iOS versie uit voor de titel. Nu kan je dus ook op jouw telefoontje doorgaan met het boerderijleven, mits je een iPhone hebt. De dag erna (25 oktober), zullen Crazy Machines en Witching Tower uitkomen voor VR. Dit gaat zich om de Rift en de Vive. Voor de Nintendo Switch zal Super Hyperactive Ninja verschijnen.
 
Op de zesentwintigste gaat het daadwerkelijk beginnen. Op deze dag komen twee grote titels uit. Eén van die titels is Red Dead Redemption 2, Rockstar’s nieuwe pareltje na GTA V. Deze open-wereld wilde-westen titel zal het hart en de pupillen van veel gamers vergroten. Voor sommigen zal er zelfs iets hard worden… het vinden van slaap natuurlijk, waar dacht jij dat ik het over had? My Hero One’s Justice zal voor fans van de My Hero Academia anime hopelijk een sterke vecht game worden. Deze zal op dezelfde dag verschijnen.
 
Welke van deze titels gaan jullie oppikken? Laat het ons weten! Wij gaan er zoveel mogelijk voor jullie reviewen.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →