25 februari 2024

Devil May Cry 5 gaat duur doen

Na bijna 8 jaar komt er eindelijk een vervolg op het verhaallijn van Devil May Cry. Eerder hebben wij de reboot gezien met muziek van de groep Noisia, afkomstig van eigen bodem. Met dan eindelijk een vervolg, wilt Capcom iets extra’s doen voor de echte fans.

Recentelijk heeft Capcom aangekondigd dat Devil May Cry 5 drie “Ultra Limited Edition” bundels gaat krijgen. Voor zo ver bekend is zullen deze bundels alleen uitkomen in Japan. Hieronder zijn drie afbeeldingen te zien van de exclusieve bundels.
Je ziet het goed, bij deze “Ultra Limited Edition” zitten namelijk de jassen van de personages in-game. Iedere bundel heeft natuurlijk zijn eigen jas, zo is de duurste rond de 972.000 yen waard. Omgerekend is dit zo’n €7535 voor een jas en game. Ook zal de jas van Nero te verkrijgen zijn, deze versie is dan ook een stukje “goedkoper”. Voor €6279 kun je kiezen uit de kapotte jas of de jas in originele staat. Natuurlijk zal de nieuwe karakter ook zijn bundel hebben, zo is de jas van V te verkrijgen voor €5023 euro. Deze jassen zijn natuurlijk te dragen en komen met een certificaat van echtheid.
Natuurlijk hoef je de game niet te importeren van Japan, zo kun je hem ook gewoon digitaal pre-orderen via jouw platform. Zo ben je natuurlijk ook een paar euro goedkoper uit dan als je een van de bovenstaande editie’s moet halen. De Deluxe edition is €70 en zal drie Devilbreaker wapens bevatten, live-action cutscenes die exclusief te zien zijn, 12 muziek bestanden afkomstig uit Devil May Cry 1 tot en met 4, de Cavaliere motor wapen voor Dante en nog kleinere dingen.