25 februari 2024

Het horror event van Dead by daylight

Oktober is nog altijd niet voorbij, dus ik schrijf nog even door over de horror events rondom de games. Ditmaal het horror event van Dead by Daylight; The Hallowed Blight. Ben jij stoer genoeg om deze horror game te spelen samen met een speciaal horror event?

Er zijn verschillende dingen te leren, ontdekken en doen rondom dit event van Dead by Daylight. Zo kan je in je games, als overlever én als killer, extra veel bloodpoints verdienen! Extra bloodpoints betekent extra snel levels grinden, en dat is altijd fijn.
Dead by Daylight
Ook zijn er een aantal nieuwe skins vrij te spelen. Je kan een skin verkrijgen voor The Doctor, The Hillbilly, The Huntress, The Trapper en Wraith. Je kan voor twee survivors skins verdienen; voor Claudette en voor Dwight. Deze skins kan je verdienen door speciale offers te verbranden aan het begin van de game. Deze offers maken dat plantjes groeien, deze plantjes moet je vinden. Als ze gevonden zijn, dit is een los objectief in het spel, kan je een speciaal serum verkrijgen. Als je genoeg serum hebt kan je dit inwisselen tegen skins. Snel opzoek naar die plantjes!
Het leuke van de Dead by Daylight skins is dat je ook delen kan kopen voor je killer of je survivor. Dus mocht je niet genoeg serum bij elkaar krijgen kan je bijvoorbeeld ook alleen gaan voor een broek, hoofd of een halve outfit. Zo kan je toch een beetje meedoen met Halloween, een nieuwe outfit in elkaar zetten zonder dat je een gehele skin hoeft mis te lopen.
Dead by Daylight
Dit spookachtige event is gaande van 19 oktober tot 2 november, 2018. Je hebt nog even om het serum te sparen! Weet jij al voor welke skin je gaat?
Happy hunting!
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →