25 mei 2024

Pokémon Melmetal ontdekt in Pokémon Go

Meltan is de eerste mythische Pokémon die evolueert.

The Pokémon Company International en Nintendo kondigden de ontdekking aan van een nieuwe Pokémon, Melmetal. Meltan, een mythische Pokémon die onlangs is ontdekt in de wereld van Pokémon GO, evolueert naar Melmetal, waardoor Meltan de eerste Mythische Pokémon is waarvan bekend is dat deze kan evolueren.
Melmetal

Melmetal: Terug na 3000 jaar

Melmetal werd in de oudheid aanbeden als een Pokémon met de kracht om metaal te maken. Vanwege de evolutie van Meltan is het lichaam verhard en is het nu ongelooflijk stevig. Melmetal is gemaakt van vloeibaar metaal en de flexibele armen kunnen naar voren worden geslagen om een ​​verwoestende stoot te produceren. Het kan ook een krachtige, unieke staalachtige fysieke beweging uitvoeren die bekend staat als Double Iron Bash. Door de zeskantmoer in zijn borst te gebruiken als een as om zijn armen rond te draaien, kan Melmetal een dubbele slag slaan naar zijn tegenstander. Het gewicht van de zware zeskantige moeren op zijn armen in combinatie met de draaiende beweging geeft de Double Iron Bash buitengewone kracht.
Naam: Melmetal
Categorie: Hex Nut Pokémon
Hoogte: 2,5m
Gewicht: 800 kg
Type: staal

Meltan evolueren in Melmetal

De evolutie van de mythische Pokémon Meltan in Melmetal kan alleen plaatsvinden in Pokémon GO en vereist 400 Meltan snoepjes. Net als snoepjes die voor andere Pokémon kunnen worden verzameld, kunnen spelers Meltan snoepjes verkrijgen door Meltan te vangen (na het openen van een mysterybox) en ze naar professor Willow te sturen of door rond te lopen met Meltan als hun buddy Pokémon. Fans kunnen ook Meltan snoepjes verkrijgen door die Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! videospellen te sturen.