Red Dead Redemption 2 Day-One Update

Vanaf vandaag zal Rockstar’s Red Dead Redemption 2 te spelen zijn. Natuurlijk staat voor de eerste dag ook een update klaar die de laatste aanpassingen zal toepassen op het spel.

Voor alle console gamers zal het vandaag een grote dag worden. Na een aantal jaren wachten is er eindelijk een nieuw deel van het spel uit het Wilde Westen. Red Dead Redemption 2 is dan ook al pre-loadbaar, zorg dat je ongeveer 100 gigabyte aan vrije plek hebt op je harde schijf van je Xbox of Playstation.
Met betrekking tot de Day-One Update heeft Rockstar nog wat informatie vrijgegeven. De update die de studio nog eruit geduwd heeft zal een aantal gameplay tweaks, bugs en fixes toepassen. Dit zorgt ervoor dat de speler de optimale ervaring zal krijgen tijdens het spelen. De update hoeft echter niet toegepast worden om te kunnen spelen, wel raad Rockstar het aan om de patch te downloaden.
Voor de mensen die het spel al gepre-load hebben, is het al mogelijk om in de nacht van 25 op 26 oktober te spelen. Sommige fysieke verkooppunten zullen het spel zelfs een paar uur eerder verkopen. Red Dead Redemption 2 komt in verschillende edities: standard, special edition, ultimate edition en de collector’s box.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation