25 februari 2024

Red Dead Redemption 2 Day-One Update

Vanaf vandaag zal Rockstar’s Red Dead Redemption 2 te spelen zijn. Natuurlijk staat voor de eerste dag ook een update klaar die de laatste aanpassingen zal toepassen op het spel.

Voor alle console gamers zal het vandaag een grote dag worden. Na een aantal jaren wachten is er eindelijk een nieuw deel van het spel uit het Wilde Westen. Red Dead Redemption 2 is dan ook al pre-loadbaar, zorg dat je ongeveer 100 gigabyte aan vrije plek hebt op je harde schijf van je Xbox of Playstation.
Met betrekking tot de Day-One Update heeft Rockstar nog wat informatie vrijgegeven. De update die de studio nog eruit geduwd heeft zal een aantal gameplay tweaks, bugs en fixes toepassen. Dit zorgt ervoor dat de speler de optimale ervaring zal krijgen tijdens het spelen. De update hoeft echter niet toegepast worden om te kunnen spelen, wel raad Rockstar het aan om de patch te downloaden.
Voor de mensen die het spel al gepre-load hebben, is het al mogelijk om in de nacht van 25 op 26 oktober te spelen. Sommige fysieke verkooppunten zullen het spel zelfs een paar uur eerder verkopen. Red Dead Redemption 2 komt in verschillende edities: standard, special edition, ultimate edition en de collector’s box.