14 april 2024

Nieuwe map in Hunt: Showdown!

Ook Hunt: Showdown is aanwezig op TwitchCon 2018. Dé plek voor game ontwikkelaars om nieuwe content aan te kondigen van games. Zo ook van één van onze favoriete horror games!

Wie TwitchCon volgt weet dat grote updates, nieuwe content en meer nieuws vaak aangekondigd worden op grote events. Hunt: Showdown liet ons weten dat er een hele nieuwe map komt voor de game! Lawson Delta is de naam van de nieuwe map en met een video, onder aan dit artikel, kondigen ze het groots aan.
Hunt: Showdown
Hunt: Showdown is een horror game waar je vecht tegen monsters, zombies én andere spelers. Je bent een Bounty Hunter en jouw taak is het om bepaalde contracten in te leveren bij je baas. Op die contracten staan bepaalde monsters. Het is je taak deze monsters te zoeken aan de hand van hints, het monster om te leggen en de Bounty op te halen en af te leveren voor geld en XP. Maar… jij bent niet de enige Bounty Hunter in het spel. Andere spelers proberen óók de Bounty op te halen en XP te verdienen. Horror en een klein snufje Battle Royale komen samen in een bloedstollende game. Speel alleen of met een partner en rank je karakter. Maar weet wel; als je wordt vermoordt ben je je karakter kwijt en moet je een nieuwe kopen met in-game gold…
Hunt: Showdown
De nieuwe map Lawson Delta begeeft zich in vol daglicht. Iets waarvan je eerst zou denken dat het makkelijk is én niet eng. En daar heb je het mis. Door de schelle zon zie je niets, en dit zouden we geen horrorgame noemen als Crytek niet van ieder scenario iets engs kunnen maken. Met een groot aantal nieuwe locaties geeft de map je genoeg te ontdekken. Grote gebouwen, een station, fabrieken en kerken de Hunt: Showdown atmosfeer is daar!
Wanneer de nieuwe map uitkomt laten de makers nog niet weten. De map wordt eerst nog druk getest.
Happy Hunting!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →