30 mei 2024

De bèta van Fallout 76 is uit!

Vault dwellers, Ghouls, Raiders en Super Mutants, het is zo ver. De B.E.T.A. (Break it Early Test Application) is sinds gister uit! Eindelijk kunnen we stiekem, vroegtijdig genieten van de game.

Fallout 76 zal de eerste multiplayer worden van de Fallout serie. Waar de vorige games prachtige single players waren zal Bethesda zich nu bezig houden met het onderhouden van de servers van het spel. Speel alleen of met je vrienden en bouw een prachtige stad in deze post apocalyptische wereld. Bewoond door andere spelers en dieren die door de straling zijn gemuteerd tot rare, grote en bloeddorstige monsters. Verwoest door de oorlog jaren terug is het aan jou, vault dweller, om de wereld weer op te bouwen. Maar doe je dit vredelievend of slacht je iedereen op je pad af? Dat kan, maar pas op voor de bounty die op je hoofd komt te staan als je te veel mensen omlegt. Of voor nucleaire bommen die op je huis kunnen landen, ook niet heel gunstig voor je gezondheid…
Fallout 76
Fallout 76, de opvolger van Fallout 4, komt veertien november uit op de PC en consoles. Tot die tijd kunnen we genieten van de bèta van de game. De béta beschikt over de gehele game, en je progressie wordt gelukkig opgeslagen! Wel waarschuwt Bethesda voor server wipes, deze zorgen ervoor dat, bijvoorbeeld, wanneer je een dorp hebt gebouwd deze verdwijnt en de omgeving terug keert naar de oude staat. Gelukkig gaat je karakter progressie niet verloren en kan je fijn verder grinden!
Maar, de Fallout 76 bèta is alleen te spelen als je het spel als pre-order hebt aangeschaft. Het gaat dus om een besloten bèta. De tijden van de bèta zijn door Bethesda bekend gemaakt. Gister is de eerste dag van start gegaan. Tot nu toe zijn dit de bekende tijden van deze week, binnenkort volgen er meer tijden van de week er op! Het is wat laat, maar wie heeft er eigenlijk überhaupt slaap nodig wanneer je Fallout kan spelen?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →