20 april 2024

Respawn heeft 3 games gepland voor 2019

Electronic Arts heeft aangekondigd dat developer Respawn meerdere games heeft gepland voor 2019. Electronic Arts noch Respawn heeft bekend gemaakt om wat voor games het gaan.

Deze informatie is vrijgekomen tijdens het publiekelijk maken van de kwartaal cijfers. Electronic Arts’ CEO Andrew Wilson heeft bij dit rapport bekend gemaakt dat er meerdere projecten onderweg zijn. De niet-genoemde projecten staan ingepland voor de feestdagen van volgend jaar. Zo zei de CEO van EA ook dat er meerdere games van Respawn af zouden komen, waaruit later bekend werd gemaakt dat het over 3 games gaat.
Tot nu toe weten we dat Respawn aan twee games bezig is, een daarvan is Star Wars: Jedi Fallen Order en de andere is natuurlijk een nieuwe Titanfall titel. Sindskort weten we ook dat er een onaangekondigde VR titel onderweg is van dezelfde studio.
Details omtrent de drie games zijn heel vaag, Respawn CEO Vince Zampella kon eerder dit jaar enkele vragen beantwoorden op E3 2018 over Star Wars: Jedi Fallen Order. Hier zat ook het antwoord bij dat de game uit zou komen in Q4 van 2019. Echter weten we niet hoe de voortgang loopt met de derde Titanfall titel of de no-name houdende VR titel.