Game of Thrones: De eerste foto van het laatste seizoen

James Hibbard is de gelukkige reporter voor Entertainment Weekly die het einde van Game of Thrones mocht omschrijven in een artikel. Natuurlijk niet het echte einde, maar hij mocht wel de eerste foto plaatsen, die twee hoofdpersonages laat zien, klaar voor de laatste strijd.

Dat deze fenomenale en misschien wel legendarische serie volgend jaar tot een einde komt, is niemand ontschoten. Binnenkort zal er ergens nog een trailer verschijnen voor Game of Thrones zijn laatste seizoen, voor nu moeten we het doen met een persfoto van Jon Snow en zijn nieuwe liefde, die overigens de nieuwe outfits voor de twee laat zijn. Een tijdje terug werd er ook al een interview gehouden met Peter Dinklage (Tyrion Lannister), over het einde van de serie. Hij liet al weten dat het laatste gevecht ervoor zal zorgen dat Battle of the Bastards zal laten lijken op een ritje in een pretpark.
Ook was het zo dat iedereen bij het lezen van zijn of haar laatste script moest huilen als een baby, maar dan ook iedereen! Kit Harington (Jon Snow) vertelde het volgende:

“Every season, you read at the end of the last script ‘End of Season 1,’ or ‘End of Season 2,’” Harington says. “This read ‘End of Game of Thrones.’”

EW! Game of Thrones
Copyright by Entertainment Weekly!
 
De foto hier boven laat het nieuwe koppel zien. Beiden Emilia Clarke en Kit Harington zetten hun leven op het spel om als Targaryen eens een keer degene te zijn die de wereld redden, in plaats van deze in de fik te steken. Jon Snow is zich hier nog niet heel bewust van, maar dat terzijde! De foto krijgt veel positieve kritiek en hopelijk zal een daadwerkelijke trailer snel volgen!
Kijk jij al uit naar dit laatste seizoen voor Game of Thrones? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation