4 maart 2024

Just Cause en Castlevania toegevoegd aan Xbox Backward Compatibility

Just Cause en meerdere Castlevania titels voor Xbox 360 zijn toegevoegd aan de Xbox Backward Compatibility lijst. Zo heeft Major Nelson op Twitter laten weten.

Just Cause is uitgekomen in september van 2006. Hierna zijn twee vervolgen uitgekomen in 2010 en 2015. Met de aankomende release van Just Cause 4 in december, is de toevoeging van Just Cause ook geen verrassing. Gezien Just Cause 2 in 2015 al Backwards Compatible werd gemaakt met Games with Gold, zijn nu alle delen uit de serie te spelen op Xbox One. Bezit je de game al digitaal of op schijf, dan kun je hem direct spelen op je Xbox One. Heb je de game nog niet, dan kun je hem hier voor een tientje aanschaffen.
backward Compatibility
Voor de release van Just Cause 4 is Just Cause 3 nu gratis te spelen met Xbox Live Gold. Tevens is het spel aan te schaffen voor slecht €6 in de Xbox Marketplace.

Castlevania

Tevens zijn alle Castlevania titels uit de Lords of Shadow serie toegevoegd aan de Backward Compatibility lijst. Castlevania: Symphony of the Night werd in 2016 al toegevoegd. Hiermee is enkel Harmony of Despair nog niet beschikbaar op Xbox One.
Backward Compatibility
Hier kun je alle games in de Xbox Marketplace vinden:

 • Castlevania: Lords of Shadow
 • Castlevania: Lords of Shadow 2
 • Lords of Shadow – Mirror of Fate
 • Castlevania: Symphony of the Night
 •  

  Backwards Compatibility

  De lijst met titels die backwards compatible zijn groeit stevig door. Ook alle Xbox 360 games die naar Games with Gold komen, worden altijd direct beschikbaar voor Xbox One. Met de toevoeging van deze games groeit de Backwards Compatibility lijst naar 518 Xbox 360 titels. Dat betekent dat bijna een kwart van alle Xbox 360 games te spelen is op Xbox One. Sinds eind vorig jaar worden er ook regelmatig titels van de originele Xbox toegevoegd.
  – Metal Gear Solid 2 en 3 HD nu te spelen op Xbox One
  – Modern Warfare 2 vanaf vandaag te spelen op Xbox One

  Lars jj

  Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

  Bekijk alle berichten van Lars jj →